Heténytuja faiskola

Mint Julep

Mint Julep

Juniperus media 'Mint Julep'

Szélesen elterülő, élénkzöld levelű, jó növésű fajta. Hajtásvégei tavasszal sárgászöldek. Napos helyre ültessük, talajban nem válogatós. A képen egy Mint Julep borókával beültetett rézsű látható.

Átmérő Ár 10 db fölött 5% engedmény!
60 - 80 cm 2600 Ft
80 - 100 cm 3000 Ft

Gold Star

Gold Star

Juniperus chinesis 'Gold Star'

Arany-zöld mintázatú növény. Ágai a talajon fekszenek. Közepesen gyorsan fejlődik. Tűlevelei rövidek, finomak. A téli napsütés élénk sárgára színezi, nyáron zöldesebb színű.

Átmérő Ár 10 db fölött 5% engedmény!
50 - 70 cm 3000 Ft

Gold Coast

Gold Coast

Juniperus media 'Gold Coast'

Közepes növekedési erélyű, elfekvő lombú, szép sárga színű fajta. Talajban nem válogatós. Rézsűk megkötésére, talajtakarásra, magasabb örökzöldek előtti tér kitöltésére egyaránt alkalmas. Napos helyre ültessük!

Átmérő Ár 10 db fölött 5% engedmény!
30 - 50 cm 2600 Ft

Blue Carpet

Blue Carpet

Juniperus squamata 'Blue Carpet'

Sűrű kék szőnyeg módjára a talajon elterülő boróka. Ágai lazán lefekszenek a talajra, a mellékágak sűrűn betakarják a fő hajtásokat. A levelei hamvas ezüstkék tűlevelek. Jó talajt igényel. Egyaránt tűri a napot és a félárnyékot.

Átmérő Ár
50 - 60 cm 2800 Ft
Mint Julep Gold Star Gold Coast Blue Carpet
A feltüntetett méretek a földlabdás vagy konténeres növények teljes magasságát jelentik. Mérőszalaggal mérje magához a kiválasztott méretet! Eddig fog érni a növény olyan állapotban, ahogy egy faiskolai lerakatban találkozhatna vele. Ültetés után a földlabdás növények magassága kb 20 cm-rel, a konténereseké 10-15cm-rel lesz alacsonyabb.
Vissza az oldal tetejére